Jedan dan

by Happy Hippy

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR  or more

     

1.
Kap po kap 03:46
Kap po kap Kada tebe ugledam, Iskra koja ljubav budi, Tada pomislim na sutra, Znam da više nisam sam. Kao kap po kap, U trenu tom, Naši dani počinju. Kao kap po kap, U trenu tom, Naši dani dolaze, I ja se ne bojim. Tada tebe ugledam, Sjaj u tvojim očima, Samo pomislim na nas, Znam da ljubav nema kraj. Kao kap po kap, U trenu tom, Naši dani počinju. Kao kap po kap, U trenu tom, Naši dani dolaze, I ja se ne bojim.
2.
Da spavam 02:17
Da spavam Sve što je meni značilo nešto je prošlo, ja bih hteo da spavam. Snovi me mame, mnogo su slađi, ja bih hteo da sanjam. Da li znas gde to vodi me? da, ja znam, Da sve lepo prošlo je i da sam sam. Sve što je meni značilo nešto je prošlo, ja bih hteo da spavam. Sve dok u sebi ne nađem snage, ja bih hteo da sanjam. I tek ćeš tad videti snova moć i da još sam živ, I tek ćeš tad shvatiti ko je kriv. Sve što je meni značilo nešto je prošlo, ja bih hteo da spavam. Snovi me mame, mnogo su slađi, ja bih hteo da sanjam. Ljubav bez reči, kada ću leći da spavam.
3.
Lenja pita 03:46
Lenja pita O, kako divan letnji dan, opusti se u hladu, ulicama šetaju devojčice, svuda su po gradu, dele osmehe i mame naše uzdahe. A ja, ja sam lenj, lenj kao lenja pita, ne skitam, samo gledam noge duge, oke plave i taj beli osmeh oko glave, to što volim. O, što je divna letnja noć, u ritmu se pokreni, zvonak štikli odzvanja, idu prema meni sjajne oke, tako ljupke devojke. A ja, ja sam lenj, lenj kao lenja pita, ne skitam, samo gledam noge duge, oke plave i taj beli osmeh oko glave, to što volim.
4.
Jedan dan 03:43
Jedan dan Sve se vrti oko nas da li te imam ili ne dok te ljubim da li je san ili te stvarno osećam Sve je tako nejasno ja lagano nestajem u tvojim rukama sada je moja duša nemirna Jedan dan, jedan dan, samo jedan, meni je dovoljan Jedna noć, nežna kao dodir tvoj, za mene je sve. Jedan dan, jedan dan, samo jedan, meni je dovoljan. Jedna noć, tiha kao šapat tvoj, za mene je sve. Sve se vrti oko nas da li te imam ili ne dok te ljubim da li je san ili te stvarno osećam Jedan dan, jedan dan, samo jedan, meni je dovoljan. Jedna noć, nežna kao dodir tvoj, za mene je sve. Jedan dan, jedan dan, samo jedan, meni je dovoljan. Jedna noć, tiha kao šapat tvoj, za mene je sve. Jedan dan, jedan dan, samo jedan, meni je dovoljan, meni je sve.
5.
Tako lako 03:01
Tako lako Moja ljubav tiho prilazi, kao plima kada nadolazi, sa sobom donosi miris jutra koji me opija. Onda kao prava lija, da mi da se opustim, nezno me mami da ne mislim, samo da se prepustim. Ona zna, ona zna ona stvarno dobro zna. Ona zna, ona zna ona stvarno dobro zna. Tako lako i bez stida je otišla i dala drugom ono što je samo moje, samo moje i ničije. Ona zna, ona zna, ona tako dobro zna. Ona zna, ona zna, ona tako dobro zna. Tako dobro folira.
6.
Iza tebe 03:11
Iza tebe Stojim korak iza tebe Tako blizu da te dodirnem Oko mene dah tvoga mirisa Samo želim da te osetim. Kratak pogled oko sebe Znam da si me primetila Dugi uzdah nežnog sećanja Kao da si se osmehnula. Oo-oo kako mi nedostaje Toplina tvoga dodira Oo-oo kako me izluđuje Vrelina želje da te imam I da smo zajedno.
7.
Da me ne zaboraviš Dolaze najlepše godine, za nama ostaju nežna sećanja. Hajde, okreni se meni i vidi kako ljubav počinje. Znam da voliš moj dodir i sjaj u očima, želja te ispunjava. Sada, osloni se na mene i oseti kako ljubav počinje. Da, učiniću sve, učiniću sve da osetis koliko te volim. Da, učiniću sve, ućiniću sve, sve za tebe, da me ne zaboraviš.
8.
Dr Fix 05:00
Dr Fix Dobro veče Dr Fix ima li dobrih vesti? U poslednje vreme ljubav me guši, volim bez svesti. Dobro veće Dr Fix, osećam da gubim dah, ne smem da se opustim moram da suzbijem strah. Dobro veče Dr Fix, daj mi da poletim, neću da preterujem, samo dok se setim Kako je lepo dok si tu pored mene, kad smo zajedno Kako je lepo dok si tu pored mene, kad smo zajedno Kako je lepo dok si tu pored mene, kad smo zajedno, Zajedno, zajedno, Zajedno. Dobro veče Dr Fix ima li dobrih vesti? U poslednje vreme ljubav me guši, volim bez svesti.
9.
Gospodja Mort Gospodja Mort je došla tako brzo nije stigao ni da udahne a već je ušla u njegova usta Gospodja Mort je došla tako brzo Nemarno klizeći niz očne duplje neprospavane noći ostavlja za sobom samo se smejala kao uvek Gospodja Mort je došla tako brzo Koračala je mirno kroz jutarnju maglu još jedno telo ostalo bez duše sudbinu drži u rukama svojim Gospodja Mort je stigla tako brzo Rutinska stvar ne promeni ništa ostala je sama ali ipak sretna nova žrtva sledi jer nikad nije kasno da Gospodja Mort stigne vrlo brzo Gospodja Mort je došla tako brzo nije stigao ni da udahne a već je ušla u njegova usta Gospodja Mort je došla tako brzo
10.
Važno je 03:57
Važno je Važno je.. Važno je.. Važno je.. Važno je.. Možda je i dobro kako je sada, nije svejedno kada glupost vlada. Važno je.. Važno je.. Važno je.. Važno je.. Svaki dan je divan ako umeš i znaš, Ako si spreman da se potpuno daš. Važno je.. Važno je.. Važno je.. Važno je.. Važno je da odeš sto je moguće dalje, Važno je da gubiš sto je moguće manje. Važno je da imaš sto je moguće više, Važno je da znaš, kako ko diše. Važno je.. Važno je.. Važno je.. Važno je.. (solo..) Važno je.. Važno je.. Važno je.. Važno je.. Važno je da odeš sto je moguće dalje, Važno je da gubiš sto je moguće manje. Važno je da imaš sto je moguće više, Važno je da znaš, kako ko diše. Važno je.. Važno je.. Važno je.. Važno je.
11.
Put 03:58
Put U mom životu ima jedan put, on me nosi i kada ne znam kud. Tako je lako da se prepustim osećanju što me vodi. U mojoj glavi sve se raspršilo u milion sitnih iskrica. Svetlost mi daje da te pronađem, Usne tvoje koje usne moje znaju, tako mi nedostaju. U mome srcu neki čudan ritam, sve poludi kad za tebe pitam. A samo želim da uhvatim pogled tvoj dok gledaš pravo u mene, tako mi nedostaje.
12.
Reci mi 03:23
Reci mi Leto je prošlo, Jesen tiho zove da te zagrlim. Sada sam tu, Sada sam tu u tvom svemiru, Za tebe, zvezdice. Reci mi i reci mi Kako da ti osmeh vratim, da te oraspoložim. Reci mi i reci mi Kako da te šarene oke opet zacakle. Reci mi, reci mi, Reci mi da znam te reči koje srce tvoje meni šapuće. Nije te bilo, Dugo sam se krio od tvog pogleda. Sada sam tu, Sada sam tu jak kao stena, Za tebe, ljubavi. Reci mi i reci mi Kako da ti osmeh vratim, da te oraspoložim. Reci mi i reci mi Kako da te šarene oke opet zacakle. Reci mi, reci mi, Reci mi da znam, reci mi da znam. Reci mi, reci mi, Reci mi da znam te reči koje srce tvoje meni šapuće. Reci mi da znam.

credits

released June 7, 2013

license

all rights reserved

tags

about

Happy Hippy Novi Sad, Serbia

Happy Hippy su:

Dušan Aradski - vokal/ritam gitara
Miroslav Zec - solo gitara
Ljubomir Bube Živković - vokal/bubnjevi/udaraljke
Isidora Mirosavljev - vokal/perkusije
Biljana Aradski - back vokal/perkusije/klavijature
Dušan Duca Obradović - klavijature, usna harmonika, gitara, back vokal

Grupa je nastala sredinom 2011. godine.
Pesme koje izvodi su autorske, ljubavnog sadržaja u pop-rock maniru.
... more

contact / help

Contact Happy Hippy

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Happy Hippy, you may also like: